Συχνές Ερωτήσεις

Για τους μαθητές

Απαντάμε στις συχνότερες ερωτήσεις που αφορούν το ediaitera.gr.

 

Μπορείς να υποβάλλεις και τη δική σου ερώτηση στο email info@ediaitera.gr ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Τι είναι το ediaitera.gr και πώς λειτουργεί;

Το ediaitera.gr είναι μια σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα, στην οποία άτομα που ενδιαφέρονται για ιδιαίτερα μαθήματα σε κάποιο μάθημα, σπορ ή τέχνη, μπορούν να βρουν μια πληθώρα καθηγητών και να επιλέξουν τον καθηγητή που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να πλοηγηθούν στην πλατφόρμα του ediaitera.gr και έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν, να συγκρίνουν και τελικά να έρθουν σε επαφή με τον καθηγητή της επιλογής τους για να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα κατ' οίκον ή online.

Πως μπορώ να γίνω μέλος στο ediaitera.gr;

Γίνε μέλος της πλατφόρμας ediaitera.gr εύκολα και γρήγορα, πατώντας στο κουμπί Σύνδεση / Εγγραφή που βρίσκεται στο μενού της ιστοσελίδας και επιλέγοντας Εγγραφή ως Μαθητής.

Τα προσωπικά μου στοιχεία κοινοποιούνται στους καθηγητές;

Το κινητό σου τηλέφωνο και το email σου δεν εμφανίζονται στο προφίλ σου, ούτε κοινοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο στους χρήστες του ediaitera.gr.

Πως εκφράζω το ενδιαφέρον μου για έναν καθηγητή;

Εφόσον εντοπίσεις τον καθηγητή που καλύπτει τις ανάγκες σου, μπορείς να του στείλεις μήνυμα ενδιαφέροντος μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο προφίλ του.

 

Μπορείς, κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σου, να παρακολουθείς τις απαντήσεις που έχεις λάβει από τους καθηγητές στους οποίους έχεις αποστείλει μήνυμα ενδιαφέροντος.

Πόσο κοστίζει η εγγραφή μου στην πλατφόρμα;

Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι απολύτως δωρεάν για τους μαθητές.

© 2020 - 2022 ediaitera.gr