Ποιοι Είμαστε

“Αν κάποιος δεν μπορεί να μάθει με τον τρόπο που τον διδάσκουμε, ίσως θα πρέπει να τον διδάξουμε με τον τρόπο που μαθαίνει.”

 

Αντιλαμβανόμενοι τη μεγάλη ανάγκη της εποχής για ουσιαστική μάθηση κι έχοντας κατά νου τις δυσκολίες και τις ανησυχίες του σύγχρονου τρόπου ζωής, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το ediaitera.gr. Έναν συνδετικό κρίκο που προσφέρει σε κάθε μαθητή και καθηγητή αυτό που ψάχνουν: την ευκαιρία να έρθουν εύκολα σε επαφή, με στόχο μια απολαυστική και παραγωγική εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Μέσα από την πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι κάθε ηλικίας έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν σε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης που καλύπτουν πλήρως τα κριτήριά τους, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων (σχολικά, πανεπιστημιακά, ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, τέχνες κ.α.) και καθηγητών.

 

Από την άλλη, δίνεται η ευκαιρία σε χαρισματικούς καθηγητές που διαθέτουν γνώση, εμπειρία και εκπαιδευτική κουλτούρα, να δημιουργήσουν μέσα σε λίγα λεπτά ένα προφίλ και να βρουν εύκολα νέους μαθητές για ιδιαίτερα.

 

Ψάχνεις ιδιαίτερα μαθήματα ή θέλεις να διδάξεις; Η κατάκτηση των στόχων σου είναι μερικά κλικ μακριά. Κάνε σήμερα την εγγραφή σου και μπες κι εσύ στον σύγχρονο κόσμο της εκπαίδευσης.

© 2020 - 2022 ediaitera.gr