Προσφέρεις Ιδιαίτερα Μαθήματα; Κάνε Εγγραφή!

Φτιάξε τώρα το δικό σου προφίλ και βρες μαθητές, εύκολα και γρήγορα!

Το ediaitera.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα κι ένας διαδικτυακός ιστότοπος γνώσης και συνεργασίας. Εδώ μπορείς να βρεις μαθητές, που ενδιαφέρονται για ιδιαίτερα μαθήματα, εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να κάνεις την εγγραφή σου. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά.

 

1. Κάνε εγγραφή
Κάνε εγγραφή επιλέγοντας ένα από τα πακέτα συνδρομών που θα βρεις παρακάτω. Ακολούθησε τα βήματα εγγραφής για να φτιάξεις το προφίλ σου.

 

2. Δημιούργησε το προφίλ σου
Δημιούργησε το προφίλ σου συμπληρώνοντας όσα περισσότερα στοιχεία μπορείς: τα μαθήματα για τα οποία μπορείς να προσφέρεις ιδιαίτερα μαθήματα, το βιογραφικό σου, τη διαθεσιμότητά σου, τις περιοχές που εξυπηρετείς, τα δίδακτρά σου ανά μάθημα και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται για να έχεις ένα ολοκληρωμένο προφίλ.

 

3. Βρες μαθητές
Κάνοντας εγγραφή και δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο προφίλ μπορείς, πλέον, να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να σε βρουν ενδιαφερόμενοι μαθητές που επισκέπτονται το προφίλ σου. Έτσι, μπορούν να επικοινωνούν μαζί σου και να κλείνεις ιδιαίτερα μαθήματα μέσα από την πλατφόρμα του ediaitera.gr.

Πακέτα Συνδρομών

Δωδεκάμηνη Συνδρομή

116€

69€

Παροχές Καταχώρισης

 

  • Ολοκληρωμένο προφίλ για 12 μήνες
  • Απεριόριστα μαθήματα
  • Απεριόριστες περιοχές
  • Απεριόριστες αλλαγές
  • Πιστοποίηση πτυχίου/ων
  • Βελτιστοποίηση προφίλ
  • Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το ediaitera.gr και πώς λειτουργεί;

Το ediaitera.gr είναι μια σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα που έχει σαν σκοπό να βοηθήσει καθηγητές και διδάσκοντες να δημιουργήσουν ένα πλήρες επαγγελματικό προφίλ.

 

Έτσι, ενδιαφερόμενοι μαθητές που αναζητούν καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να τους εντοπίσουν και να έρθουν σε επαφή μαζί τους.

Πως μπορώ να γίνω μέλος στο ediaitera.gr;

Γίνε μέλος της πλατφόρμας ediaitera.gr, επιλέγοντας ένα από τα πακέτα συνδρομών που θα βρεις παραπάνω.

 

Θα κατευθυνθείς στη φόρμα εγγραφής όπου μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου, τα στοιχεία της καταχώρισής σου, τα μαθήματα που προσφέρεις, τις τιμές/ώρα, τις περιοχές που εξυπηρετείς, τις ώρες διαθεσιμότητάς σου, τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις σου, την εκπαιδευτική σου εμπειρία και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία σου για να μπορέσεις να έχεις ένα πλήρες και ολοκληρωμένο προφίλ καθηγητή.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνω μέλος του ediaitera.gr;

Διάβασε τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας ediaitera.gr εδώ.

Τι περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο προφίλ;

Στο προφίλ σου μπορείς να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σου, τα στοιχεία της καταχώρισής σου, τα μαθήματα που προσφέρεις, τις τιμές/ώρα, τις περιοχές που εξυπηρετείς, τις ώρες διαθεσιμότητάς σου, τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις σου και την εκπαιδευτική σου εμπειρία.

 

Επίσης έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνύματα από μαθητές που ενδιαφέρονται για τα μαθήματα που διδάσκεις και να κανονίζεις με αυτούς για τη διεξαγωγή τους.

Μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω μαθήματα κατ' οίκον και online;

Μπορείς κατά τη διαδικασία δημιουργίας της καταχώρισής σου αλλά και στη συνέχεια μέσα από το προφίλ σου να επιλέξεις αν προσφέρεις μαθήματα κατ’ οίκον, online ή αν υπάρχει δυνατότητα και για τις δύο μεθόδους.

Τα προσωπικά μου στοιχεία κοινοποιούνται στους μαθητές;

Το κινητό σου τηλέφωνο και το email σου δεν εμφανίζονται στο προφίλ σου, ούτε κοινοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο στους χρήστες του ediaitera.gr.

Πρέπει υποχρεωτικά να δημοσιεύσω φωτογραφία ή βίντεο παρουσίασης στο προφίλ μου;

Όχι, αλλά τα προφίλ με φωτογραφία ή / και με βίντεο παρουσιάζουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και έχει παρατηρηθεί ότι απολαμβάνουν την προτίμηση των μαθητών.

 

Συνιστάται, έντονα, να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου στο προφίλ σου. Επίσης, είναι θεμιτό και επικερδές για εσένα να δημιουργήσεις ένα βίντεο όπου θα συστήνεις τον εαυτό σου στους υποψήφιους μαθητές.

Πως ενημερώνομαι για το ενδιαφέρον ενός μαθητή;

Οι μαθητές, που ενδιαφέρονται για τα μαθήματα που διδάσκεις, συμπληρώνουν την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας στο προφίλ σου. Εσύ λαμβάνεις άμεσα email και SMS, στο email και στο τηλέφωνο που έχεις δηλώσει στα στοιχεία επικοινωνίας σου, με το σχετικό αίτημα.

 

Κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό του προφίλ σου, μπορείς να δεις τα στοιχεία επικοινωνίας του μαθητή και το μήνυμά του.

Πως γίνεται η πληρωμή της συνδρομής μου;

Η πληρωμή για τη συνδρομή σου γίνεται με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

 

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμών Stripe Inc. Μπορείς να ενημερωθείς αναλυτικά για τους τρόπους πληρωμής της συνδρομής σου εδώ.

Ποιος καθορίζει την τιμή/ώρα για τα μαθήματα που διδάσκω;

Η τιμή/ώρα για τα μαθήματα που διδάσκεις καθορίζεται, αποκλειστικά και μόνο, από εσένα.

Πληρώνω προμήθεια ή ποσοστό από τα μαθήματά μου;

Όχι. Η συνεννόηση για τη διεξαγωγή των μαθημάτων, του κόστους και του τρόπου πληρωμής, διεξάγεται αποκλειστικά από εσένα σε απευθείας επικοινωνία με τον μαθητή. Η πλατφόρμα δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας.

Πως γίνομαι πιστοποιημένος καθηγητής;

Για να αποκτήσεις την κατάσταση του «Πιστοποιημένου καθηγητή» πρέπει να ανεβάσεις τα πτυχία σου, που αντιστοιχούν στο εκάστοτε πτυχίο που έχεις δηλώσει κατά τη διαδικασία της δημιουργίας της καταχώρισής σου ή σε επόμενο χρόνο στην καρτέλα «Πτυχία», εφόσον έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής.

 

Η ομάδα του ediaitera.gr ελέγχει τα πτυχία που έχεις ανεβάσει και αφού επαληθεύσει την αντιστοίχισή τους με τα δηλωμένα πτυχία, ενεργοποιεί για τον λογαριασμό σου την κατάσταση του «Πιστοποιημένου καθηγητή».

Μπορώ να επεξεργαστώ τα στοιχεία του προφίλ μου;

Εφόσον συνδεθείς στην πλατφόρμα, μέσα από τη σελίδα του λογαριασμού σου, μπορείς να διαχειριστείς όλα τα στοιχεία σου.

Είναι ασφαλή τα προσωπικά δεδομένα που έχω καταχωρίσει;

Τα προσωπικά σου δεδομένα είναι απολύτως προστατευμένα. Δεν θα μοιραστούμε ποτέ, τα προσωπικά σου δεδομένα και τα στοιχεία επικοινωνίας σου, με τρίτους και εταιρείες που έχουν διαφημιστική δραστηριότητα.

 

Στο ediaitera.gr σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σου. Μπορείς να διαβάσεις την Πολιτική Απορρήτου της πλατφόρμας ediaitera.gr εδώ.

Μπορώ να διαγράψω το προφίλ μου;

Αν επιθυμείς μπορείς να διαγράψεις πλήρως το προφίλ σου και όλα τα στοιχεία του, μέσα από τη σελίδα του λογαριασμού σου.

 

Αν επιλέξεις να διαγράψεις το προφίλ σου πριν τη λήξη της περιόδου συνδρομής, δεν δικαιούσαι επιστροφή της οικονομικής διαφοράς. Αυτόματα παραιτείσαι από το υπόλοιπο του χρόνου συνδρομής που έχεις αγοράσει και του πλήρους ποσού που έχεις πληρώσει.

© 2020 - 2021 ediaitera.gr